fredag 30 september 2011

Laddar, laddar!! :)

Nu är uppladdningen  i full gång! :) För rådjurspremiär! :) Och nästa måndag, älgjaktspremiär! :) Det gillas väldigt mycket! :) Elsa är laddad, jag är laddad! Och jag vet vilka pass jag vill stå på! :) Ser verkligen fram emot den här dagen imorgon! :) Var länge sedan jag fick tillfälle att verkligen jaga på premiärdagen! :)

Har gjort något jag länge velat, nämligen piercat mig! :) Och vilken känsla! :) Och snyggt blev de med så klart! :)
Få dessutom en lägenhet i mitten på denna månad! :) Och det ser jag verkligen fram emot! :) Tyvärr blev det en etta men det får fungera så länge, tills jag får bättre inkomst! :)


En sådan här har jag nu mera då! :)

(OBS lånad bild)

Emelita♥

5 kommentarer:

 1. Jag hade en bunt piercingar förr. Men de åkte ut. Det kan bli rätt kallt när man börjat töja lite i hålen och ökar till tjockare ringar... Förfrös nästan ögonbrynet en gång...

  SvaraRadera
 2. Okej.. Jag har då inte tänkt töja några hål i alla fall.. :P Men att det blir kallt det vet jag redan, för det känner man när man cyklar och så i öronen, så fryser smyckena ..:(

  SvaraRadera
 3. Hur gick jakten? Hittade Elsa rådjur? Vi har så lite rådjur på marken i år så det liknar ingenting...Du får läsa ...

  SvaraRadera
 4. Jakten gick okej, Elsa körde rådjur i ca 1 timme innan pappa fick koppla henne för att hon var för nära att spinga över vägen.. :/ men pappa släppte en gång till efter jag åkt hem, och då drev hon rådjur i ytterligare 45min. Men nu har hon fått tillbaka samma problem som förra året, variga bölder på bröstet..:( Så det blir en tur till vetrinären igen.

  SvaraRadera
 5. Hua, att ni vågar släppa henne. Jag har sökt efter marker utan vägar. Visst kan annat hända, en spark av en älg har ju många hundar förolyckats på. Se min blogg, en av våra jämtar i laget förolyckades i onsdags på annan mark.
  Har du varit ute på älgjakt??

  SvaraRadera