måndag 31 oktober 2011

Träning

Tränat på att ha Elsa här igen! :) Denna gången gick det bättre, det berodde nog på att hon fick ha med sig sin bur denna gång. Så vi får väl se, efter många om och men kanske även hon kan flytta med mig hit! :)

Mamma kom och hämta Elsa och Bittan och små kusinerna kom på besök! :) Så det blev lite kaffe, saft och kex! :)

I helgen var Emil här en kompis till Christopher som skulle få komma hit och jaga lite! :) Bara för det drev Elsa rådjur i ca 2 timmar! Och farfar släppte sedan Fanny och hon drev get och kide, sedan släppte hon och pappa fick chansen att skjuta en liten spets bock för henne, det var när bocken passerade för andra gången som pappa bestämde sig. :) Sedan släppte Emil sin tax, Pompe, men vi hittade inget i såten, så när Christopher och Emil kopplat upp honom och var på väg ut, så mötte de två rådjur som var på väg in i såten via åkern. Så de fick släppa Pompe igen. Sedan fick han driva dem i ca 45min och då valde vi att koppla upp honom innan det drog ut på vägen eller så. :)

En lyckad dag i lördags alltså! :)

Emelita♥

2 kommentarer:

  1. Trevligt för taxarna!! Elsa är duktig. Tyra håller 2 tim med. Då får man träna att blåsa av på drevv. 1 1/5 tycker jag räcker. Här är det jätteförskylt med feber och bara hålla sig inne.

    SvaraRadera
  2. Ja det tycker jag med, jag satt ju på pass hela tiden och jag klarar inte av att sitta på pass så länge. :/ Gillar hellre att gå med hunden! :P

    Men hon tränas ju inför jaktprovet nu, och jag tvivlar inte på att det kommer gå galant! :) Här är det friskt än så länge, kommer väl bli sjuk när jag ska hoppa in som vikarie och städa dagis en vecka! :/

    SvaraRadera