tisdag 3 januari 2012

Varg flytts möte, Töreboda!

Ja, nu ska det till ett möte i Töreboda för en vargflytt, undra hur mycket de kan flytta vargarna egentligen! Eftersom vargparet de flyttade till Karlsborg kostat hittills 1,2 miljoner! De pengarna hade de faktist kunnat läggas på de gamla, t.ex. som kompensation för de som fått utstått med Caremas misär av gamla! Det finns så mycket viktigare att lägga pengarna på, för vill vargen på här nere så går den la hit själva!
Anmälan till varg flytt mötet i Töreboda - Kan ju alltid hoppas på att ju fler som kommer desto bättre, men säker är man aldrig!

Hund ägare förlorat två hundar till varg - Detta är verkligen sorgligt! "-Viltskadecentret påstår att man enligt statistiken ska gå att släppa en hund 1500 gånger inom ett vargrevir innan den attackeras."  Det tror jag vad jag vill på. Beklagar att Tomas Jonasson ska ha behövt förlora två hundar för varg, på kort tid. Jag kan bara tänka mig hur han känner sig, inte veta men tänka mig. Jag har varit med och förlorat en och det var något av det värsta jag varit med om!
Tomas Jonasson med Axfeldts Chicko.
JAG BEKLAGAR SORGEN! :'(


Emelita♥

4 kommentarer:

 1. Bra skrivet. Jag bor i detta helvete. Har tre hundar och kan inte ha en enda lös. Har två barn som ska gå till och ifrån bussen varje dag där det observerats varg ett tjugotal ggr. Inte är det roligt kan jag lova, med tanke på att jag jobbar så att jag inte kan följa dem till bussen.

  SvaraRadera
 2. Kan förstå dig...Även om vargen i nu tid inte tagit människor så känns det olustigt, en dag händer det säkerligen.. Tyvärr.. Bara hoppas att det inte är någon man känner.. Och att inte kunna ha hundarna lösa är också så tråkigt!

  SvaraRadera
 3. Trista är ju att vi inte kan ägna oss åt ett intresse som många gånger är ärvt av sin Far. Det har märkts redan en nedgång i försäljning av jakthundsvalpar i varglän. Det förstår man ju och många lägger kanske av med jakten.

  SvaraRadera
 4. Ja det är ju tyvärr så.. och jakt med hund är ett kulturarv, som kommer gå förlorat om de inte ser till att fixa varg problemet...

  SvaraRadera