tisdag 21 februari 2012

Helg fylld med fiske och jakt..

...Och mys kvällar med Christopher! ♥
På lördagen åkte vi till Götene och sedan vidare till sjön Skärvalången, vid Flemslätt. Där vi fiskade halva dagen. Resultatet var inte det bästa, men jag blev stolt, fick EN abborre, och det var den största jag fått! :) Även Christopher hade turen på sin sida, trotts att han hatar att fiska när det är vinter och att han ALDRIG får abborre, men han fick en. Dessutom vare dagens största! :) Men fisket var inte det bästa, nappade väldigt dåligt! :(


På lördagskvällen fixade Christopher ihop världens godaste middag! Stekta älgskivor, klyftpotatis, beasås och  stekta kanatreller! :) En riktigt lyx middag, a la Christopher! ♥♥ Sånt kan han gärna få göra oftare! :) 


Söndagen bjöd på riktigt jakt, rävjakt med stövare och grythund! 11 timmar i skogen och resultatet blev två rävar. En tik och en hane, skyttarna var Sven och Staffan. Denna jakt kommer jag inte glömma i första taget! Christopher fick lufta sin bössa, men utan resultat. Och när vi var i sista grytet så höll hundarna på med en räv, Micke gick till ena grytöppningen (en av tre, som låg på rad) och när han står där och lyssnar kommer räven upp ur nästa grythål, men får syn på Micke och dyker ner lika fort som den komm upp, den gjorde verkligen en volt i luften! Ur samma hål som räven dök upp och ner ur dök hunden upp en hal sekund senare, och blev stående och tittade sig omkring och undrade vad som hände! En oförglömlig jakt dag! :)
Lägg märke till tikens vita baktass! (närmast i bild)
Emelita♥

1 kommentar:

  1. Trevligt! Vi hade rävjakt i lördags med en i utdelning. Vi hade en väldigt bra hund, se blogg. Hoppas det kan bli ngt mer men han är uppbokad mycket.

    SvaraRadera