lördag 25 augusti 2012

Livet leker, efter regn kommer solsken!

"Efter regn kommer solsken!"
Ja, det är så man kan beskriva hur allt blivit nu. För ett antal månader sedan så var allt bäcksvart, men jag klättrade mig sakta uppåt med hjälp av mina vänner.. Lagom till att började kännas okej, och jag hade accepterat allt att det var som det var, ja då var det dags för nästa överraskning... Men när jag jobbat mig igenom det och kunnat finna stöd hos mina vänner (ÄLSKADE vänner!!! ♥♥♥) då har livet rullat på, och jag har bara lekt livet, haft mina bra och dåliga dagar, men det är fler bra än dåliga!! :)
Och nu, ja då lever livet mer än någonsin, jag har skaffat mig nya bekantskaper/vänner, vet nu till 100% vad jag vill göra. Jag vet till 100% vem jag är!! Jag är stolt över mig själv till 100%! Jag trivs med mig själv till 100%!  Känslan av detta är helt sjuk, har aldrig någonsin känt så här!! :)

Jag som aldrig trott att "saker det löser sig" ja jag får bara inse att jag haft fel, för VD:n på jobbet kom och sökte upp mig, och jag har numera (så fort Arbetsförmedlingen godkänt det) en tillsvidare anställning på jobbet som jag egentligen bara skulle jobba på fram till 31 augusti, men fick förlängt fram till mitten av November, men nu, ja då kan jag jobba där så mycket jag vill!! :) Känslan är obeskrivlig, jag börjar nästan gråta nu igen!!!

Mitt liv leker, och mitt liv går i 180km/h.. Hinner inte med hälften vad jag tänkt göra.. Vänner, Lägenhet, bilen, valparna, taxmöten, jakt, jobb, släkt och familj... osv. Livet rullar på alldeles förfort. Ibland vill jag bara bromsa in och lugna ner saker och ting men det bara rullar på!! Tiden bara går!!Jag är lyckligare nu! ♥    


// ♥Emelita♥

2 kommentarer:

  1. Du förtjänar att vara lycklig, och det är allt jag kan säga. Du är en underbar människa, och allt som "bara löser sig", är egentligen ett resultat av hårt arbete, uppoffrande av sig själv och av att du ger människor du älskar (och som äldkar dig) tid.

    Saknar dig <3

    SvaraRadera
  2. Tack Jennifer! <3 Saknar dig med!! Vi bor ju så nära!! :)

    SvaraRadera